Blog

Nieuwsoverzicht

SoChange ruimt op!
20-5-2019
Onze professionele FIMO kunststofklei staat nu te koop.
Bekijk de advertentie op https://link.marktplaats.nl/m1414552924

Nieuw! Van te voren de gebruiksaanwijzing inzien?
15-5-2019

SoChange verovert de derde plaats op de marktdag van Jong Ondernemen!
15-3-2019
Vandaag vond de marktdag van Jong Ondernemen plaats in het winkelcentrum Arnhem Kronenburg. Natuurlijk was SoChange ook aanwezig! Met trots kunnen wij vertellen dat we de jury hebben overtuigd en de derde plaats hebben behaald! 

markt schoenen klein.jpgmarktdag prijs.jpg
SoChange op de marktdag van Jong Ondernemen. 

SoChange door naar de regiofinales!
13-3-2019
Afgelopen vrijdag hebben wij van Jong Ondernemen te horen gekregen dat SoChange door is naar de regiofinales van de wedstrijd Student Company van het Jaar! De jury bepaalt wie er nu door gaan naar de landelijke halve finale op 17 mei. 

RightSide vanaf nu te bestellen!!
23-2-2019
Bent u een ouder? En kan uw kind ook nog niet zelf zijn/haar schoenen aantrekken? Of binnenkort een cadeautje nodig? Bestel nu! De RightSide. HET hulpmiddel om kinderen op een spelende manier te leren zelf hun schoenen aan te laten trekken en daarbij hun zelfstandigheid te bevorderen. 
Nooit meer helpen bij het aantrekken van de schoenen, dat wil toch iedere ouder?

RightSide beertje.jpg
De RightSide nu te bestellen in de webshop. 

Nieuwjaarsfestival RvN@
5-2-2019
Als Student Company staan wij open om nieuwe dingen te proberen en ontdekken. Wij waren op 4 februari daarom aanwezig op het Nieuwjaarsfestival van RvN@ Experimenteer! Hier hebben we onder andere kennis gemaakt met virtual reality en tekenen met een 3D pen. Erg leuk om mee te maken!

3D pen small.jpg
Tekenen met een 3D pen. 

Company Launch
5-2-2019
Op 23 januari vond de Company Launch van Oost-Nederland plaats op de HAN te Arnhem. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Jong Ondernemen. Luuk en Anita stonden die dag klaar om SoChange en de RightSide te pitchen. Dit hadden ze erg goed gedaan en de jury was onder de indruk, wat leidde tot de derde plaats!

SC Competitie.jpg
Derde plek op de Company Launch van Oost-Nederland. 

Open Dag HAN
12-1-2019
Ook tijdens de Open Dag van de HAN waren wij aanwezig! Danique, Ilse, Anita en Femke stonden klaar om bezoekers enthousiast te maken over SoChange en onze RightSide! We kregen vele leuke reacties terug. 

SoChange presentatie.jpg
SoChange aanwezig op de Open Dag van de HAN.